A 35 éves nő hozzámegy mostohafiához, akit 7 éves kora óta nevel

Marinának 420 ezer követője van - sokan kiakadtak, hogy csinálhat ilyet.


Óriási felháborodást váltott ki Oroszországban annak a helyi Instagram-sztárnak az esete, aki feleségül megy 20 éves mostohafiához.

A 35 éves Marina Blamasheva és mostohafia, Vladimir kapcsolata most márciusban került nyilvánosságra, amikor a fiú apja egy tévés talkshowban beszélt arról, hogy egy éjjel, amikor nem tudott aludni, rajtakapta szex közben feleségét, amint fiával – a nő mostohagyerekével – szexel. A 45 éves férfi azóta már elvált a nőtől, akivel több mint 10 évig voltak házasok -írja a Daily Star.

Így fordulhat elő az is, hogy Marina már 7 éves kora óta ismeri mostohafiát, akibe az évek alatt beleszeretett. Most ott tartanak, hogy már az esküvőt szervezik.
A népszerű influencer egyébként egy régi fotót is posztolt magukról a közösségi oldalára, a kép alatt pedig azt próbálta elmagyarázni a követőinek, hogy miért teljesen normális dolog az, hogy feleségül megy a 20 éves fiúhoz. A rajongók azonban egyáltalán nem értették meg a nőt, többségük ugyanúgy felháborodott a nő és a mostohafia történetén, mint a teljes orosz közvélemény.


A közel 420 ezer követővel rendelkező Marina egyébként azzal védekezik, hogy a viszonya a mostohafiával csak a válás után kezdődött. Forrás: Dailystar


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Bulvár
2020. 03. 31.
"Amikor a ház előtt megáll a mentőautó és a mentőskolléga teljes védőfelszerelésbe öltözve mint a filmekben,úgy lép be az otthonomba...az riasztó.És a várakozás az eredményre..."
Bulvár
2019. 03. 02.
Nem mindennapi történet.