Csenge édesapja belebolondul a gyászba

Az áldozat édesanyja a bírósági döntés hallatán elájult, kórházba került. Csenge édesapja a tragédia óta szinte teljesen elveszítette a hallását.


Az egész országban forranak az indulatok, miután a Miskolci Törvényszék első fokon szerdán gondatlan ember­ölésben találta bűnösnek és csupán négy évre ítélte B. Rolandot, akit az előzetesben töltött időt beszámítva már ki is engedtek a börtönből. Ismert: a fiatalember egy vízgyűjtő aknába dobta az eszméletlen állapotban lévő K. Csengét, akinek a halálát fulladás okozta.

Az áldozat édesanyja a felháborító döntés hallatán elájult, a bíróságról mentő vitte kórházba. Csenge édesapja a tragédia óta az idegességtől szinte teljesen elveszítette a hallását, a tárgyaláson emiatt nem tudott megjelenni.

– Róza még a pszichiátrián van, nem kaptam tájékoztatást az állapotáról. Attól félek, bele fog halni a fájdalomba – mondta a Borsnak szerda délelőtt borsodnádasdi otthonában Kahán László.

– Zokogásban törtem ki, amikor a tévéből megtudtam, hogy kiengedik a lányom gyilkosát. Ez nem maradhat így! Remélem, a Debreceni Ítélőtáblán tisztességes ítélet születik majd másodfokon. Az emberi méltóságában megalázta a kislányomat. Hogy úszhatta meg ennyivel?! – fakadt ki remegő hangon az apa. Az otthona minden pontján egy fénykép emlékezteti Lászlót gyönyörű lányára.

Mint mondja, a gyilkosság óta nem találkozott B. Roland szüleivel, pedig korábban jóban volt a két család. A tizenhét éves lány ballagóruháját még a gyilkosa anyja varrta.

– A szülei itt dolgoznak a közelben, de arra sem voltak képesek, hogy kifejezzék a részvétüket, és a fiuk nevében esetleg bocsánatot kérjenek. Hát most már ne is tegyék! Amikor a boltba menet meglátnak, elfordítják a fejüket és inkább továbbállnak – kesergett László.


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Egyéb
2019. 11. 04.
9 éve nem is beszéltek egymással, mióta egy családi összejövetel botrányba fulladt..
Egyéb
2020. 05. 31.
Kristófka a földön kúszott-mászott, amikor a tragédia megtörtént.
Egyéb
2020. 07. 09.
"A fiam támadója mulatozik, míg mi nyomorgunk."