Hiába küzdöttek József életéért, nem lehetett megmenteni. Ő volt az, akit a háza előtti fű nyírása közben gázoltak el.

A gázoló megrugdosta a rendőröket is.


Esélye sem volt a túlélésre annak a 68 éves Tolna megyei férfinak, akit vasárnap délután gázoltak halálra a hétszáz lelkes Kétyen. B. József éppen füvet nyírt a háza előtt, amikor egy 35 éves autós elütötte.

A tolnai sofőr Toyotájával Zomba felől Tamási felé tartott a 65-ös főúton, amikor lesodródott az útról, és elcsapta a 68 éves férfit. Az egyik szomszéd szemtanúja volt az egésznek:

– Szörnyű látvány volt, jött ez a fekete autó, megcsúszott a kanyarban, majd többször megpördülve ráesett Józsira és odanyomta a kerítéshez – idézte fel Mária.

Az asszony szerint a sofőr azt sem tudhatta, mit csinál, annyira részegnek tűnt.

– Amikor megjöttek a rendőrök, összeveszett velük, ezért megbilincselték, és idefektették a kapum elé, de még így is rugdalta őket, ezért le kellett kötözni – tette hozzá.

Úgy tudjuk, az elhunyt férfi két éve költözött a feleségével Paksról a csendes kis faluba. Mivel zárkózottan éltek, nem nagyon volt lehetőségük megismerni őket a falubelieknek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 35 éves sofőr vélhetően több, a vezetésre hátrányosan ható szer befolyása alatt volt, amikor a balesetet okozta. A bonyhádi rendőrök vették őrizetbe, és előterjesztést tettek, hogy indítványozzák a letartóztatását.


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Bulvár
2020. 05. 16.
Marinának 420 ezer követője van - sokan kiakadtak, hogy csinálhat ilyet.
Egyéb
2019. 11. 01.
Élőben közvetítette a Facebookon a rosszullétét.
Gasztro
2020. 07. 05.
Tartsd be ezeket a szabályokat és meglátod, sokkal finomabb lesz.