HOLNAPTÓL CSAK ÍGY MENJEN MUNKÁBA - Müller Cecília útmutatása

Növekszik a fertőzöttek száma az egész ország területén.


Növekszik a fertőzöttek száma az egész ország területén.

'Ez változatlanul érvényes minden megyére, és akár minden településre is, hiszen nem tudhatjuk, hogy hol üti fel a vírus a fejét. Most már elmondhatjuk, hogy a fertőzés egész ország területén jelen van. Számos alkalommal már nem is lehet pontosan megmondani, hogy ki kitől kapta el a betegséget' – mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos.

'Néhány tanácsot szeretnék adni azok részére, akiknek a munkavégzés miatt el kell hagyniuk az otthonaikat – mondta. Akinek van saját autója javaslom, hogy azzal járjon munkába és haza egyaránt. Hogyha ő még utasokat is szállít, helyezkedjenek el a hátsó ülésen.

Nyilvánvalóan csak egészséges ember menjen munkába. Ez egy alapvető tétel.

Keresse meg a lehető legrövidebb útvonalat. Jelentősen csökkent a forgalom még a nagyvárosokban is, tehát most viszonylag rövid idő alatt el lehet jutni a munkahelyre, és onnan haza. Rendszeresen töröljék át fertőtlenítő kendővel a kormánykereket, a műszerszerfalat, ajtókilincset, és minden olyan felületet, amit a gépjárművön is megérintenek. Gondoljunk itt a rádió gombjaira, vagy a fedélzeti computer gombjaira, ami egy automatikus mozdulat. Ezeket a felületeket nagyon jó, hogyha többször tisztítjuk és fertőtlenítjük is.'


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Egyéb
2020. 03. 17.
Sokan más növényekhez hasonlóan gondozzák, pedig teljesen más figyelmet igényel.
Egyéb
2020. 03. 24.
A videó még a járvány előtt készült - most igazán jó szolgálatot tesz.
Egyéb
2020. 06. 18.
A háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Benedek Tibor június 18-án hunyt el hosszas betegség után.