Ma fejfájás, ingerültség és idegesség várható a melegfront miatt!

Az enyhüléssel járó légkori nyomásváltozás hatással van a szervezetünkre.


Általában változóan fátyolfelhős égre, szűrt napsütésre van kilátás. A ködös területek gyorsan zsugorodnak, de az Északi-középhegység közvetlen környezetében tartósabban is megmaradhat a köd és rétegfelhőzet. A ködös területeken jelentéktelen szitálás előfordulhat. A déli, délnyugati szél többfelé élénk lesz, a Dunántúlon olykor erős, a Kisalföldön viharos széllökésekre is számítani lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 18 fok között várható, de a tartósan borult tájakon csupán 7, 11 fok valószínű, ugyanakkor a déli, délnyugati határ mentén helyenként 19, 20 fok sem kizárt. Késő estére 5 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Szerdán és csütörtökön hasonlóan alakul időjárásunk, hajnalra több helyen pára-, ködfoltok alakulhatnak ki, helyenként tartós köd. Számottevő csapadék nem valószínű, főként a Dunántúlon élénk, néhol erős a délies szél. Az enyhe hajnalt követően a tartósabban ködös helyeken 7-9, máshol 10-16 fok közötti maximumok várhatók.

A péntek hajnalra képződő ködfoltok gyorsan feloszlanak, feltámad a déli szél, a Dunántúlon erős, viharos lehet. Itt többfelé derült lesz az égbolt, máshol fátyolfelhős. Hajnalban -1, +7, délután 8 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétvégén erősen felhős, több alkalommal esős, szeles időre van kilátás. A hajnalok fagymentesek lesznek, napközben szombaton 8 és 15 fok közé melegszik a levegő, vasárnapra kicsit visszaesik a hőmérséklet.


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Egyéb
2019. 02. 24.
Pedig sosem élt illegális szerekkel, füvet sem szívott, és bort is csak ritkán fogyasztott.
Bulvár
2019. 10. 24.
Meg fogsz lepődni – Te is ismered!
Egyéb
2019. 11. 01.
Egy hónapon belül 3 idős emberrel végzett. Most milliókat kapott a rossz tartási körülmények miatt.