Marian Cozma édesapja nyílt levélben üzent a most szabadult Sztojkának

"A fiam támadója mulatozik, míg mi nyomorgunk."


Vérlázítónak tartja Marian Cozma (†26) édesapja, hogy fia egyik támadója, Sztojka Iván, jóval a kiszabott börtönbüntetés lejárta előtt, négy és fél évvel korábban kiszabadult!

Petre Cozma a sors igazságtalanságának érzi, hogy míg ő soha többé nem láthatja viszont a fiát, addig a Sztojka család, a Bors beszámolója szerint nagy bulival ünnepelte, hogy Iván újra köztük van.

– Döbbenet és igazságtalanság, ez a két szó, ami elsőre eszembe jutott, amikor megláttam, hogy kint van a fiam egyik támadója – reagált a hírre ügyvédjén keresztül Petre Cozma. – Borzalmas érzés, hogy ezek az emberek ünnepelnek, gyakorlatilag egy tragédia nyomán örvendeznek! A fiam támadója mulatozik, míg mi nyomorgunk: ők vígan élnek, én és a nejem a létminimum környékén tengődünk, és az egészségünk is romokban hever.

Cozmáék a mai napig nem tudták feldolgozni Marian halálát. Szinte minden nap a temetőben vannak: csak fiuk sírjánál találnak megnyugvást.

– Hallottam, hogy Sztojka Iván egy nyitott tetejű BMW-vel furikázik Veszprémben – mondta Petre Cozma a ProSportnak. – Egy életre tönkretették a családom! Senki és semmi nem hozhatja vissza Mariant! Elvették a lelkünknek legdrágábbat, és néha azt kívánom, hogy velük is az történjen, ami velem és a családommal! – fogalmazott a román sportlapnak az édesapa.


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Egyéb
2020. 03. 14.
"Ha nem törődök vele, makkor az is lehet, hogy szórom, szórom tovább a vírust."
Egyéb
2019. 11. 04.
9 éve nem is beszéltek egymással, mióta egy családi összejövetel botrányba fulladt..
Egyéb
2020. 05. 26.
Az áldozat édesanyja a bírósági döntés hallatán elájult, kórházba került. Csenge édesapja a tragédia óta szinte teljesen elveszítette a hallását.