Várkonyi Andrea napok óta ki sem tud kelni az ágyból, megcsinálták rajta a tesztet

"Amikor a ház előtt megáll a mentőautó és a mentőskolléga teljes védőfelszerelésbe öltözve mint a filmekben,úgy lép be az otthonomba...az riasztó.És a várakozás az eredményre..."


Napok óta ki sem tud kelni az ágyból, megcsinálták rajta a tesztet.

Várkonyi Andreáért sokan aggódtak már napok óta. A csinos műsorvezető otthonában fekszi és nincs jól. Most saját maga is elmondta milyen nehéz napokon van túl.

'Nagyon furcsa napokon vagyok túl. Az elmúlt hetet ágyban töltöttem, ki sem bírtam kelni belőle. Orvosként elég racionálisan szoktam a betegségekhez állni, nem szoktam pánikolni és beképzelni tüneteket sem. De a 4. nap után eljutottam oda, hogy felhívtam a háziorvosom, aki kiváló szakember és a tüneteim alapján mindenképpen szükségesnek tartott egy koronavírus tesztet, így beutalt egy mobil mintavételre. Ez meg is történt, és mára már azt is tudom, hogy szerencsére az eredményem NEGATÍV lett! Amit szeretnék ebből az egészből kiemelni, hogy mi minden kavarog az ember fejében, amíg nem tudod mi lesz a vége. Nagyon komolyan veszem az itthon maradást, tényleg izolációban voltam Nórival együtt az elmúlt két hétben, de előtte még voltam egy gyors napi bevásárláson, utoljára. Azt is tudtam, hogy ha pozitív lesz a tesztem, akkor is szerencsésnek mondhatom magam, mert valószínűleg csak enyhébb lefolyású. De mégis, amikor az orvosod azt mondja,“Andi csináltassunk tesztet, mert ugyanilyen tünetekkel voltak már koronavírusra pozitív esetek.” És a családom más orvos tagjai is ugyanezt javasolják. Aztán amikor végig futott a gondolat, hogy mi van ha pozitív lesz a teszt és Nóri is elkapta?A gyerekek szerencsére nem nagyon betegszenek meg tőle,de mi van ha ő mégis?Igazán nem szokatlan számomra a mentőautók vagy a betegek látványa, elvégeztem az orvosi egyetemet,utána dolgoztam mentős osztályon,belgyógyászaton,de amikor a ház előtt megáll a mentőautó és a mentős kolléga teljes védőfelszerelésbe öltözve mint a filmekben,úgy lép be az otthonomba, az riasztó. És a várakozás az eredményre...Szóval csak azt szeretném mondani, hogy az ismeretlentől való félelem része az embernek és ez az egész, amiben vagyunk nagyon ismeretlen. Nagyon ijesztő volt ezt megélni és én most szerencsés voltam. Azt tudom csak tanácsolni, hogy vegyük nagyon komolyan továbbra is ezt a járványt. Ez nem cirkusz, nem felesleges pánikkeltés, nem összeesküvés, ez tényleg komoly most. Mindenképpen szeretném megköszönni a Népegészségügyi Központnak és az Országos Mentőszolgálatnak azt a profizmust, felkészültséget és biztonságérzetet, amit tapasztaltam akkor, amikor én teljes bizonytalanságban voltam' - írta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sziasztok,nagyon furcsa napokon vagyok túl.Az elmúlt hetet ágyban töltöttem,ki sem bírtam kelni belőle.Orvosként elég racionálisan szoktam a betegségekhez állni,nem szoktam pánikolni és beképzelni tüneteket sem.De a 4. nap után eljutottam oda,hogy felhívtam a háziorvosom,aki kiváló szakember és a tüneteim alapján mindenképpen szükségesnek tartott egy coronavirus tesztet, így beutalt egy mobil mintavételre.Ez meg is történt,és mára már azt is tudom,hogy szerencsére az eredményem NEGATÍV lett! ????????????????Amit szeretnék ebből az egészből kiemelni,hogy mi minden kavarog az ember fejében amíg nem tudod mi lesz a vége.Nagyon komolyan veszem az itthon maradást,tényleg izolációban voltam Nórival együtt az elmúlt két hétben,de előtte még voltam egy gyors napi bevásárláson,utoljára. Azt is tudtam,hogy ha pozitív lesz a tesztem akkor is szerencsésnek mondhatom magam,mert valószínűleg csak enyhébb lefolyású.De mégis, amikor az orvosod azt mondja,“Andi csináltassunk tesztet mert ugyanilyen tünetekkel voltak már coronavírusra pozitív esetek.” És a családom más orvos tagjai is ugyanezt javasolják..Aztán amikor végig futott a gondolat, hogy mi van ha pozitív lesz a teszt és Nóri is elkapta?A gyerekek szerencsére nem nagyon betegszenek meg tőle,de mi van ha ő mégis?Igazán nem szokatlan számomra a mentőautók vagy a betegek látványa, elvégeztem az orvosi egyetemet,utána dolgoztam mentős osztályon,belgyógyászaton,de amikor a ház előtt megáll a mentőautó és a mentőskolléga teljes védőfelszerelésbe öltözve mint a filmekben,úgy lép be az otthonomba...az riasztó.És a várakozás az eredményre...Szóval csak azt szeretném mondani, hogy az ismeretlentől való félelem része az embernek és ez az egész amiben vagyunk nagyon ismeretlen. Nagyon ijesztő volt ezt megélni és én most szerencsés voltam.Azt tudom csak tanácsolni,hogy vegyük nagyon komolyan továbbra is ezt a járványt.Ez nem cirkusz, nem felesleges pánikkeltés,nem összeesküvés,ez tényleg komoly most. Mindenképpen szeretném megköszönni a Népegészségügyi Központnak és az Országos Mentőszolgálatnak azt a profizmust, felkészültséget és biztonságérzetet amit tapasztaltam akkor, amikor én teljes bizonytalanságban voltam.???????? #maradjotthon

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés, Márc 30., 2020, időpont: 4:48 (PDT időzóna szerint)


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Egyéb
2019. 11. 13.
Majdnem felőrölte a bűntudat.
Egyéb
Bulvár
2019. 11. 23.
A sok munka mellett így tud rendszert vinni a kicsik életébe.