Vasvári Vivien elárulja, hogyan tud a két gyerekkel egyedül boldogulni

A sok munka mellett így tud rendszert vinni a kicsik életébe.


Vasvári Vivien egyedülálló édesanyaként és dolgozó nőként is megállja a helyét, és szeretné a lehető legjobbat nyújtani két gyermekének. A fiatal anyuka nemrég költözött új lakásba a két kicsivel, és bár rengeteg a munkája, arra mindig szakít időt, hogy a gyerekeivel minőségi időt töltsön el. Éppen ezért nem csak együtt, de külön-külön is programozik velük.

Arianával rendszeresen csinálunk anya-lánya programokat, ő már nagylány, öt éves, így imád velem vásárolni, vagy játszóházba menni, elkísér ide-oda és mindig jól érezzük magunkat együtt” – avat be hétköznapi titkaikba Vivien. – “Edwárddal is lehet már programozni, de neki még sokkal szigorúbb a napirendje, így alkalmazkodunk az alvásidőkhöz. Az autókért viszont odavan, elvittem már buszozni, villamosozni is, ami nagy kedvence. Amikor pedig dolgozom, sokat vannak édesanyámmal, aki bébiszitterkedik, de ilyenkor “kiveszem a munkából” – nevetett Vivi.

A gyerekek között négy év a korkülönbség, de mostanában már ketten is remekül eljátszanak egymással, a közös hármas programok pedig mindannyiuk kedvencei.

Van itt nálunk egy játszótér, ha szép az idő, minden nap kimegyünk, ott mindketten jól érzik magukat, de otthon is megtaláljuk azt, ami mindhármunknak jó. Abban hiszek, hogy ha dolgozom is mellettük, az együtt töltött idő minősége, hogy olyankor csak egymásra figyeljünk, nagyon sokat számít – hangsúlyozza a szép anyuka.


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Egyéb
2019. 11. 13.
Vivi nem bírja a kritikát.
Bulvár
2020. 03. 31.
"Amikor a ház előtt megáll a mentőautó és a mentőskolléga teljes védőfelszerelésbe öltözve mint a filmekben,úgy lép be az otthonomba...az riasztó.És a várakozás az eredményre..."