Vezetés közben kapott pánikrohamot Kasza Tibi

Élőben közvetítette a Facebookon a rosszullétét.


20 évig küzdött a pánikrohamokkal Kasza Tibi. Mire megtanult vele élni, rengeteg embert próbáló, pokoli helyzetet élt át, erről mesélt már egyszer Joshi Bharatnak.

Az egyik ilyen halálközeli élménye akkor volt amikor Szegedre ment autóval, és útközben jött a pánikroham: „Olyan erős volt, hogy félreálltam. Úgy kezdődött, hogy meg akartam fogni egy kapcsolót a kormány mellett, és mellényúltam. Valószínűleg az agy már benne volt ebben a dologban. Félreálltam a kocsimmal, és elkezdtem gyalogolni, el az autómtól meghalni. Éreztem a meghalás folyamatát, rosszul voltam, és nem hívtam segítséget, mert tudtam, hogy én itt most meg fogok halni” – mondta Tibi, aki egy idő után úgy döntött, megtudja, mi lehet rejtélyes rosszullétei hátterében. Egy teljes hétig kórházban vizsgálták, majd kiderült, pszichés eredetű.

Ma már ritkábban törnek rá a rohamok, de a műsorvezető nagyon sokat dolgozott ezen az elmúlt időszakban. Sőt, volt olyan is, hogy élőben közvetítette a Facebookon az egyik rosszullétét.

„Azért csináltam ezt, hogy akik ezzel a magányos betegséggel küzdenek, érezzék, nincsenek egyedül. Sajnos ez van. Miközben úgy tűnik, hogy a net közelebb hozza az embereket, egyre magányosabbak vagyunk.”


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Gasztro
2020. 07. 05.
Tartsd be ezeket a szabályokat és meglátod, sokkal finomabb lesz.
Egyéb
2019. 10. 25.
"Sok mindent átéltem, de elterveztem: legalább húsz évig szeretnék még élni."