Ezért kellett meghalni Gesztesi Károlynak?

Korábban négy művész is hasonlóan fiatalon hunyt el. Ő az ötödik áldozat?


Színházi körökben régóta tartja magát a szóbeszéd: Latinovits Zoltán síron túli bosszút áll azokon, akik megpróbálnak a színpadon a bőrébe bújni. Eddig 5 tragédiát tulajdonítanak ennek - írja a blikkruzs.

A Latinovits-átok létezését igazolni látszik, hogy korábban négy művész is elhunyt, aki kapcsolatba került a színészkirály alakjának megformálásával. Úgy tűnik, az átok a közelmúltban is lesújtott. Nemrégiben derült ki ugyanis, hogy az idén január 4-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly azt fontolgatta, hogy készít egy verses előadást, amely Latinovits személye köré épült volna.

A Latinovits-átok létezése először Siposhegyi Péter A győzelem ára című darabjának tervezett bemutatásakor merült fel. Annak idején először Bubik Istvánt kérték fel arra, hogy formálja meg a legendás művész alakját. Először nem vállalta, de néhány évvel később mégis meggondolta magát. A bemutatóra már nem kerülhetett sor, hiszen nem sokkal előtte, 2004-ben autóbalesetben életét vesztette. Mivel az alkotók akkor még nem gyanakodtak, Bertók Lajost kérték fel a szerepre. Az alig 40 éves színész elvállalta a feladatot, de őt is elragadta a halál. A Latinovits-darab írója ekkor úgy döntött, ennyi tragédia árnyékában nem szeretné bemutatni a művet.

De itt még nincs vége. 2008-ban még egy kísérletet tettek a darab bemutatására, Selmeczi Roland játszotta volna a főszerepet, de hamarosan halálos balesetben vesztette az életét.

Selmeczi Roland (balra fent), Huszár Zsolt (jobbra fent), Bertók Lajos (balra lent), Bubik István (jobbra lent) és Latinovits Zoltán.    

2011-ben a hasonlóan tehetséges Huszár Zsolt halt meg egy tragikus balesetben. Az ő esetében is keresték az ezoterikus magyarázatot - hisz esetében is felmerült, hogy magára ölti Latinovits szerepét. Joshi Bharat akkor azt mondta: 'Ha egy ilyen erőteljes színésznek, aki ezer fokon égett, az ő energiáit átveszem, akkor egy párhuzamos sors indul el'.


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Aktuális
2019. 11. 01.
Este 9-kor csaptak fel a lángok a négycsillagos hotelben.
Egyéb
2019. 11. 13.
A mélypont egyértelműen Ádin születésnapja volt.
Egyéb
2020. 01. 05.
Péntek reggel a Mokkában beszélt. Szombaton pedig jött a szomorú hír...