Ragaszkodott hozzá, hogy 15 nappal hamarabb szülessen meg a gyermeke. Amikor elmondta miért, az orvos azonnal igent mondott.

Versenyt futottak az idővel.


Az Aulger család számára kislányuk, Savannah születése keserédes élmény volt. A szülők a többi gyerekkel együtt nagyon várták a kislány érkezését, így az apukának is egyetlen kívánsága volt: hagy tartsa mihamarabb kezében újszülött kislányát.

Ez a kívánság viszont egyáltalán nem volt biztos, hogy valaha valóra válik, ugyanis az édesapa, Mark napjai meg voltak számlálva. A férfit korábban rákkal diagnosztizálták, majd jött a csodálatos hír: a kemoterápia elpusztította a betegséget. Viszont ironikus módon a tüdejét is, és emiatt feküdt a halálos ágyán, és emiatt mondták azt az orvosok, hogy éppen nem fogja megélni kislánya születését.

Már csak egy hónap volt hátra a kis Savannah születéséig, amikor Marknak egyetlen hetet jósoltak az orvosok.

A család összetört, a gyerekek zokogtak, a feleség nem tudta mi tévő legyen. Férjének egyetlen kívánsága maradt az életben: hagy tartsa kezében először és utoljára kislányát.

Versenyt futottak az idővel.

Az orvosok beleegyeztek, hogy korábban hozzák világra a kislányt. Így született meg az utolsó pillanatban Savannah császármetszéssel. Mindenki sírt a boldogságtól és szomorúságtól is, amikor a férfi utolsó perceiben kezébe vette a kislányt. 45 percig tartotta, majd másnap újra megpróbálták. Ekkor csak egy percig tudta tartani a kisbabát aztán kómába zuhant. Soha többet nem kelt fel, napokkal később meghalt. De élete utolsó emléke az egyik legszebb volt életében.

 


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Egyéb
Egyéb
2019. 11. 13.
A mélypont egyértelműen Ádin születésnapja volt.