Négyes ikrek születtek Debrecenben - Ők a boldog szülők

A szülőknek a négyes ikrek az első gyermekeik.


A közlemény szerint a gyermekek mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, és a terhesség 32. hetében születtek meg, csütörtök este.

A 26 éves, Békés megyében élő édesanya 4 hete feküdt a klinikán.

A szülés spontán indult meg, a magzatokat császármetszéssel segítették világra.

A szülőknek a négyes ikrek az első gyermekeik. A három lány és a kisfiú 1230 és 1750 gramm közötti súllyal született, valamennyien egészségesek.

Az újszülötteket Sápy Tamás adjunktus és Lampé Rudolf, a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatója segítette világra. Az anya és az újszülöttek jól vannak, várhatóan néhány héten belül már elhagyhatják a klinikát - írták az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A közlemény szerint a négyes ikrek születéséről a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán a jövő héten tájékoztatják részletesen a sajtót. 

Legutóbb 2016 novemberében születtek négyes ikrek Debrecenben, az akkori eset igazi különlegessége  az volt, hogy az apa is négyes ikrek egyik tagjaként látta meg a napvilágot. A négyes ikrek születése olyan ritka, hogy az apa és testvérei, valamint gyermekei között nem születtek négyes ikrek Debrecenben.


★ ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, ÉS HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! ❤


HOZZÁSZÓLÁSOK

Egyéb
2019. 10. 28.
A három lány és a kisfiú született - valamennyien egészségesek.
Egyéb
2019. 11. 13.
Vivi nem bírja a kritikát.
Egyéb
2019. 11. 01.
Élőben közvetítette a Facebookon a rosszullétét.